Eva Ljungkvist

Eva  föreläser, utbildar chefer och processledare, genomför processer i organisationer, coachar chefer och andra som vill komma vidare i sin utveckling.

Hon arbetar med fokus på hälsa och effektivitet för individer och organisationer. Fokus på dit man vill – och inte på problemen.

Friska, engagerade medarbetare och ledare skapar tillsammans en god arbetsmiljö – och vice versa. Det är helhetsperspektivet som gäller.

Att skapa möjligheter för andra att lyckas i arbetslivet och privat ligger Eva varmt om hjärtat. Hon träffade Johnny Johnsson strax efter att boken Långtidsfrisk kom ut och det sa Klick på direkten, fast inte på samma sätt som med kungen och Silvia. Värderingarna var desamma! Eva har arbetat tillsammans med Johnny under mer än tio år med att skapa förutsättningar för organisationer i Norden att lyckas. Att resa och möta människor med olika bakgrund och kultur är Evas stora passion. Att det tar tid att förstå en kultur och dess värderingar är något hon fått erfara när hon bott längre tider i USA, Frankrike och Australien. Att det tar tid att skapa en gemensam värdegrund i en organisation och att kulturen är viktigare än strategierna, det har hon också lärt sig.

Eva utbildade sig först till civilekonom. Datorer var något hon inte kunde speciellt mycket om så inom IBM fick hon möjlighet att utvecklas – som produktchef, ledarskapsutvecklare och inom förändrings- och kvalitetsarbete. Eva lärde sig t.o.m. att programmera! Hon har arbetat som chef under många år och ännu fler år med att utbilda och inspirera organisationer inom främjande organisationsutveckling på alla nivåer i organisationen.

När Eva blev mamma blev de ”mjuka” värdena viktigare och hon fördjupade sig inom pedagogik, beteendevetenskap och hälsa. Som certifierad ICF coach stödjer och utmanar hon både ledare och privatpersoner till att nå dit de vill. Eva är också certifierad ACT utbildare, en metod som blivit alltmer populär de senaste åren både för ungdomar och inom arbetslivet.
Hon är också utbildad inom bl.a. relationsledarskap och medarbetarskap.

© Copyright 2016 - Långtidsfrisk i Norden AB | Järnvägsgatan 36 | 131 54 Nacka Sverige | Telefon : +46 704535751 | www.langtidsfrisk.se | Email: info@langtidsfrisk.com